Gosh

Vad händer då vi kommit så pass långt in livet att vi inte kan rätta de fel vi gjort eller ta tillbaka alla de orden vi sagt, som vi egentligen inte skulle säga? Kommer vi någonsin att bli förlåtna? Kommer vi ens våga älska igen, eller är vi för rädda att göra samma fel och säga samma saker som tidigare? Kommer vi någonsin att finna den styrkan att ta steget framåt, ta det steget närmare målet? Eller kommer vi stå kvar på samma ställe, rädd för att chansa, rädd för det faktum att vi inte vet som väntar oss? Kommer vi någonsin att hitta rätt?

"Det är lätt att gå dit, men det är svårt att hitta tillbaks."


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHHAH HAHAHAHAHAH AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA! Han är så ful att han blir söt, jag dör. HAHAHAHHAHAH. Tack Anita för att du skickade denna till mig HAHAHAHAHAHAHHA <3


Na na na naaaaaaaInnan jag stänger av min kära dator så langar jag denna underbara bild <3
Na na na naaaa godnatt!


Beautiful


I know it all as walking down your roads
I feel your soul surrounding me
I am here to keep your heart alive
We can make each other warm
Gonna find a way to reach now

You’re in my dreams it makes you real
I can hear your breath so far away from me
I won’t loose my faith cause I’m on my way
And tonight is the night
I need you here to save my soul

I lied to you said I’ll always be around
Inside my self I was somewhere else
But the only thing I wanted
The only thing I needed
Was to hold you til the end of time

You’re in my dreams it makes you real
I can hear your breath so far away from me
I won’t loose my faith cause I’m on my way
And tonight is the night
I need you here to save my soul

If you could feel my heart drowning in my love
You should se that it all teares me apart
All I wanna do is run faster then the light
Then never leave you behind again

You’re in my dreams it makes you real
I can hear your breath so far away from me
I won’t loose my faith cause I’m on my way
And tonight is the night
I need you here to save my soul


AMAGHAADJaha, då kom man hem från Julian idag då. Vi hade det mycket trevligt, fast vi kollade på film hela helgen, men jag ska inte klaga för det var kul! Hans föräldrar var oerhört snälla och trevliga, vilket jag uppskattade, och jag försökte göra mitt bästa för att vara lika trevlig tillbaka! Jag glömde dock min näspiercing där, så kanske får ta ut den for real nu :(


Shhhhaaake


Här kommer jag igen!

Usch vill inte till skolan i morgon, som vanligt I guess. Idag fyllde min broder år, så vi firade honom enda fram tills nu ungefär. Jag har tjockat mig som fan, så känns som att jag inte vill äta på en vecka nu :(
Men nu ska jag stänga av datorn, och förhoppningsvis försöka sova, kommer säkerligen inte kunna det.

Vad händer om jag inte kan ge dig det du vill ha? Vad händer om jag blir otillräcklig?
Kommer du lämna mig då, såra mig hårdare som aldrig förr, kommer du slita ut mitt hjärta och stampa på det?
Förr eller senare så kommer jag bli otillräcklig.


Rubrik


Här chillar man galet!

HAHA min helg har varit så jävla ovärd så det finns inte, har varit fett peppad på att göra något men så bara är det ingen som vill. Jag dör seriöst långsamt just nu, vill inte ens till skolan i morgon, vill ingenting längre.
På tal om ingenting så har mitt öga börja rycka som fan, ni vet nervryckningar? Fast det kommer typ en gång i timmen, och så har det hållt på i flera dagar nu. Skitäckligt, ser ut som ett jävla ticksmongo.


Yeahahaha!
Idag såg jag ut såhär minsann, och vad tycks om min nya piercing dåva!
Idag så åkte jag till handen och handlade hårfärg med min broder, mitt hår börjar bli brunt igen så måste färga om det! Jag skulle egentligen varit på läger just nu, men jag glömde ställa alarm och så missade jag den bussen som skulle ta oss till Graninge. Men det kommer väl säkerligen fler läger!
Nu ska jag tvätta ur färgen, so long!


Uh
Hej jag saknar min gamla klass. Jag saknar alla minnen, alla personer, och jag saknar även alla lektioner!
Förr hade man så jävla många vänner, men med tiden känns det som att man inte har några kvar. Allt bara rinner ut i sanden. Man försöker att hålla kontakten med alla, men det är fan omöjligt. Jag vill bara spola tillbaka tiden till då allt var så bra. Usch jag hatar framtiden.


DevastatingJag hatar det, hatar det och så hatar jag det också!
Jag orkar inte, jag kan inte, jag vill inte och jag ska inte.
Himlen verkar inte så långt borta nu, den lockar mer än någonsin.


1 AM

Du vet att jag väntar på dig, du vet att jag är svag utan dig vid min sida, innerst inne så vet du det. Jag fantiserar om att du ska välja vägen hem till mig, kasta små stenar på mitt fönster så att jag sedan kan kliva upp och med yrvaken min, öppna fönstret och se dig stå där nere med ett leende på läpparna, det där leende som bara du kan ge. Jag väntar ännu på en sådan natt, att få se ditt huvud sådär på sned medan du väntar på att jag ska kasta ned nycklarna.
Nu sitter jag en oktober natt, hela staden sover. Ännu en av dessa undantagsnätter utan dig och jag har legat och längtat, längtat efter att få röra dig, längtat efter att du ska be mig om sådant bara du ber om.  Fast är det såhär längtan ser ut? När är den som renast? När är saknaden som solidast och tomheten som tommast? Eller är det bara min oktober som ser ut såhär?
Jag vet att jag egentligen borde härda ut, jag vet att jag borde bära smärtan bättre, men det är så förfärligt tomt och ensamt. När du kommer hem till henne, hur känner du dig då? Har hon legat vaken för din skull som jag gjorde då? Som jag fortfarande gör. När hon håller om dig och du tillåter dig själv att känna efter, finns jag där då, där inuti då hon smeker dig till sömns? Får hon dig att känna dig lika vacker på kvällen, eller har ni redan hunnit älska er trötta än? Har hon talat till himlen om dig, hyrt stjärnorna att vaka över dig varje natt som jag en gång gjorde, eller ligger du där i hennes säng, glad över att du äntligen funnit någon annan?  Om du bara går till ditt hjärta, ser du hur jag finns här för dig då? Du borde hunnit känna efter nu, du borde känna att jag finns där.
För inte är hennes armar som mina? Inte tror du på orden hon viskar. När hon säger att hon älskar dig, hur tänker du då? Finns jag där?
Nu ligger jag här i min säng och har inga aningar om tiden, jag klappar kudden du en gång brukade sova på, jag trycker den nära mitt bröst, och börjar tänka på doften utav dig. Kanske sover du redan med ditt huvud vilandes på hennes bröst såsom du vilade ditt huvud mot mitt.
Jag tänker tillbaka till tiden då jag var någon du tyckte om. Mina tankar och känslor, vad spelar de för roll nu? Jag kan bara räkna dig i varje steg, och se och tro vad som står skrivet i stjärnorna. Men när ska du förstå? När ska du gå till ditt hjärta och känna efter? När ska du titta och se, se det som du vet finns där inuti? Jag kommer bara att älska dig, kommer att lyckligt få somna in därför att du gått hela vägen till ditt hjärta.
 Innerst i ditt hjärta, vilka två?
När kommer du tillbaka, tillbaks till mig?

Älskar, älskar och älskar.
Han som sjunger kanske inte har den bästa sångrösten, men gud vad jag älskar texten på den svenska Halo.

"Du är som solen bränner in
Rakt in i mitt mörka rum
Jag vill ha dig innan jag går
Ge mig nu så jag kan bli lugn
Jag skulle aldrig ramla ner
Men det här är inte ens att ramla
Gravitationen har glömt mig
Och jag kommer aldrig mer att landa
Det är som jag har vaknat
Varje lag jag har försakat
Det är den risk som jag tar ja
Kommer aldrig sluta nej
För var jag än vänder mig nu
Är jag alltid i din famn"


Åhåh
Jag langar lite gamla bilder på Emma och mig, fysatan vad jag saknar sommaren.


TrueJust nu är jag så jävla lycklig, så det går inte ens att förklara! Hela jag bubblar av glädje.


AmazingDetta är en grymt fin och underbar brud, som man verkligen inte kan förklara med ord. Hur speciell och värdefull hon får en att känna sig, det finns fan inget bättre. Hennes ord går rakt in i hjärtat, man blir alldeles varm av att ens titta på henne, det är liksom något magiskt med henne, något som gör en trollbunden. Jag har slutat säga nej, nu jag ska riva mina murar tills vi ser varann.
Ellinor, du är bäst.


ja, jo.I brist på annat, bara så att ni vet har jag färgat tillbaka till rött igen! Kände verkligen att brunt inte var min färg, men i samma stund som jag stod och torkade håret så tänkte jag "jag vill ha brunt hår igen". HAHAHA men nu ska jag fan ha rött om det så är det sista jag har!


Call me crazy

Can you picture heaven with no angels singing?
Or a quiet Sunday morning with no church bells ringing?
If you've watched as the heart of a child breaks in two,
Then you've seen a picture of me without you.


För i helvete!Är det bara jag som vill till Qlimax 2011?! Det skulle vara en sådan upplevelse att få gå dit. Blir så jävla sur att mamma inte tillåter mig att åka dit, pga att folk tar droger och skit. Det är inte direkt så att folk kommer köra in en spruta i mig liksom? Bah "Ojsan råkade visst snubbla, men bara så att du vet om du somnar så dör du". Nej mamma, jag tror nog att jag kommer klara mig galant!


AwesomeJag är helt sjukt kär i videon och låten, OMG! <3


Blbäblä

Jag är på sådant jävla dåligt humör så det finns inte! Allt har bara gått dåligt för mig idag, känner mig ful också. Mitt humör svänger mellan arg, ledsen och besviken.. Eller så är humöret en blandning av dem, är inte riktigt säker. Jag känner bara att jag vill hoppa ut genom ett fönster just nu, men det kan jag inte göra nu när jag ska gå och träffa lilla knäppis Marcus. Hoppas att han får mig på bättre humör! Efter det så ska jag hem och äta glass, om jag orkar, annars blir det till att sova.

KlockrentHAHAHAH Robert gjorde min dag.  Jag skulle gå och hämta grönsaker, så hör jag Robert säga "vad sa du Caroline, jag hör dig inte!" och när jag vänder mig om så är detta synen (bilden).

För övrigt så har jag börjat i en ny skola, på en ny linje, estet bild. Jag är grymt glad att jag bytte, jag tror att jag kommer trivas så mycket bättre där. Dessutom har vi fett soft schema och grymt snälla lärare. Det enda negativa är väl att våran idrottshall ligger 375 ljusår bort, men det får man ju ta ibland, bara att ta en rymdfarkost så är allting löst. SKÄMT O SIDO, så är jag nöjd ändå!