Köttbullen
HAHAHA jag langar en extremt gammal bild från 08 på mig och Emma. Åh så man saknar tiderna.


UjujujJa, jag langar en bild på mitt hår när det är näst intill ofixat. Vem kunde ha anat!  Åh det är lov nu, ska sova 24/7 <3. Nejmen seriöst, jag borde inte vara trött, klockan är bara tolv men jag kan knappt hålla ögonen öppna. Så tror det blir läggdags alldeles snart! ;)


Såhär känner jag just nu
K"Don't let me go"


Blä"Jag älskar att vara kär, jag bryr mig inte vad den gör mot mig"
Det kunde jag nog ha sagt för någon månad sedan, men trots att kärlek är en utav dom bästa känslorna som finns, så hatar jag kärlek så otroligt jävla mycket. Själva saknaden av en person, alla bråk, all svartsjuka, att man inte vet vart man har personen när man inte är med den, ja allt finns där. Det är det som gör så ont, jag skulle kunna blunda för det hela, och bara lägga allt åt sidan, men jag kan inte rå för denna gnagande känsla som djupt där inne sitter och gör små hål. Kan kärlek inte bara vara som det är i filmer, då allting är så perfekt, utan konflikter, då man bara har varandra och är lyckliga?


OhlalaaaaaaaaaaaHAHA hittade några gamla bilder från klassresan till Åland i nian. Jag saknar dom dagarna, klassen och året. Saknar mitt röda hår också, hihi. Det var några av dom bästa dagarna i mitt liv, allting var så perfekt. Roligt var det också, vi var på disco och hamnade i tidningen och allt! :D


Like okej?!

Här är jag och Marie dåra på första bilden iaf, vi passade på att ta kort när vi kom till vår förra skola för att ha en klassträff med vår förra klass ifrån nian. Det var mycket trevligt, vi åt mat tillsammans och sådant! På den andra bilden sitter jag och snackar med Marcus och Christoffer. Jag saknar fan sbs :(


FoodtimeHär för ett tag sedan åt jag, Emma och Max middag tillsammans. Man ser dock inte maten på bilden, för den stod i micron då, och sedan orkade jag inte ta kort igen när vi ställt fram den. Vi åt iaf tacopaj som Max hade lagat, riktigt gott faktiskt! Sedan kollade vi på en massa youtube klipp och lite andra saker, kul som fan var det iaf!
Fick egentligen inte lägga upp den första bilden för Emma, men såhär mycket bryr jag mig! :D


UjujHAHAH Emma och Ricky är så snälla mot mig i skolan. Sätter upp en massa post-it lappar på mitt skåp.  Jag känner mig naken, exposed och rädd.. Det är fan inte kul alltså :(HAHA tog med mig mitt läppglans till skolan som gör att man får lite rödare läppar, så bara ville Max och Emma också prova det. Sedan tryckte vi på värsta tjocka lagret med läppglans och pussade på ett papper, sedan satte vi det på fönstret. Konst är vad jag kallar det!