Min favorit låt just nu!
Ahru

Tänkte langa upp lite bilder från min vecka än så länge! Blir säkerligen fler senare, men just nu lägger jag upp dom jag har! Min vecka har faktiskt varit hyffsad. Tack till alla mina kompisar i skolan som alltid gör mig glad när jag är nere <3 (även fast dom inte finns med på någon bild)
OCH! så städade jag rummet också, omg! :D Haha yes, jag har speglar lite överallt!


change is good


"Vanligtvis är jag smal och snygg!
Men idag är jag ledig"


Sitter och dricker varm choklad och lyssnar på Evanescence och ah, har det bara allmänt mys sådär innan sängdags. Tar lite roliga bilder med min cam också, herregud vilket liv man har<3


Bästa<3

Lagade middag till mig och Marie igår, det var supermysigt. Fast det regnade som fan, men det gjorde inget, vi hade trevligt ändå! Jag langar lite bilder från kvällen! Vi klädde ut oss och grejer, till brudar från 80-talet. Fast om vi lyckades vettefan, men kul hade vi iaf. Tror fan att jag ska satsa på den stilen alltså!
woopi woopi

Hahah Henrik, du är ju bara för söt. Fick värsta "Aww" moment när du skrev så. NÅGON SOM SÖKER KILLE, FÖR HENRIK ÄR LEDIG! Haha :D

All I have to say


I don't want to.Jag vill bara krypa ned i sängen, och låta resten utav världen försvinna. Jag vill se hur allt bara försvinner under mina fötter, hur allt försvinner i min åsyn. Jag vill inte se längre, jag vill inte ens höra. För just nu sträcker jag mig efter det okända, dit jag aldrig eftersträvat att gå. Men hur mycket jag än vill låta allt försvinna så fungerar det inte att bara önska.. Utan vi lever i verkligheten där vi tvingas uppleva varje sekund av smärtan vi får kastad i ansiktet. Jag är så långt ned i helvetet där jag inte kan andas.


Födelsedagen jao!

Hm min födelsedag blev rätt bra ändå tycker jag! Vi drog till en restaurang och åt middag, sedan åkte vi hem och åt tårta. Sedan drog jag och Anita och piercade oss, hahah hon var så söt, jag fick en ros av henne! Fast nu har jag inget att göra.. Så jag passar på att lägga upp lite bilder!Mina föräldrar!
Jag är så jävla kär i denna räksallad, omg :(
Mina preeseeenter!


Vare någon som sade party eller?


Haha anita blödde som satan bara för att hon hade köpt för tunn stav, och dessutom för kort. Så hon fick ta om ett hål :(


Sedan lilla tjockis jag, tog i naveln. Sedan ser det ut som att jag har värsta märket där över, men det är bara skuggan från kameran :(


<3


Hej, Johan gjorde min födelsedag. Hihi.


Läs texten, en av de finaste jag någonsin läst.

"En liten pojke frågade sin mor:
- Varför gråter du?
- För att jag är kvinna, svarade hon honom.
- Det förstår jag inte, svarade han.
Hans mor gav honom en kram och sade:
- Och det kommer du heller aldrig att göra.
Senare frågade den lille pojken sin far.
- Hur kommer det sig att mor gråter så utan att det finns någon anledning?
- Alla kvinnor gråter någon gång utan anledning, var allt hans far kunde svara..
Den lille pojken växte upp och blev man, fortfarande förundrad över varför kvnnan gråter. Till slut ringde han Gud och då Gud kom till telefonen, frågade mannen:
- Gud, varför gråter kvinnan så lätt?
Gud svarade:
- Då jag skapade kvinnan skulle hon vara någon speciell! Jag gjorde hennes skuldror starka nog till att bära världens bördor och ändå mjuka nog till att kunna ge tröst. Jag gav henne inre styrka till att kunna uthärda att föda barn och till att stå emot de avvisningar som ibland kommer till henne. Jag gav henne en hårdhet som tillåter henne att fortsätta när alla andra ger upp och till att passa sin familj även under sjukdom och utmattning utan att beklaga sig. Jag gav henne känslor till att helt osjälviskt älska sina barn, även när hennes barn har sårat henne djupt. Jag gav henne kunskap till att veta att en god äkta man aldrig gör sin hustru illa, men någon gång prövar hennes styrka och hennes beslut om att stå kvar vid hans sida utan att vackla.
Och slutligen gav jag henne en tår att fälla. Den är hennes, exklusivt till att använda när det är behov för det.
För ser du:
- Det vackra med en kvinna är inte de kläderna hon har på sig, inte heller den kropp hon har, inte heller hur hon har sitt hår. En kvinnas skönhet skall ses i hennes ögon, för det är dörren till hennes hjärta. Det stället där kärleken bor.

Big heart

Sedan kände jag för att jag ville ladda upp en bild på min vackra Ellinor, som jag saknar sådär grovt jävla mycket. Oh, du är så fin att jag tappar andan. Jag hoppas att vi träffas snart, för nu har vi inte setts på tre dagar och jag dör lite här borta för varje timme som går utan dig. Ah, puss.


OMG <3<33<333
Hej jag är kär i denna låt, vet inte vad jag ska ta mig till.. Får sådant glädjerus när jag hör denna, och jag får pirr i magen.. Är det ens normal? Hahahahah. Sedan langar jag en gammal bild på mig och Marie som är tagen för mer än ett år sedan! Oh.. Allt i min väg går sönder, min bärbara dator är trasig och nu är min externa hårddisk också trasig, hej jag har förlorat alla bilder jag någonsin ägt </3


Woopidoo

Hittade en massa "pärlor" hemma igår, vettefan vad det heter? Hahaha. Så jag pimpade upp min mobil lite, haha. Kunde väl blivit bättre, men jag är nöjd, så det är huvudsaken! Nu väntar jag på att min middag ska bli klar, är ensam hemma idag igen.. Min bror åkte ut till landet där mina föräldrar är och har varit i snart typ.. Fyra veckor.
gsdjkfgsdz

Haha, bråkade med mamma idag om min födelsedag. Blev extremt besviken när jag fick reda på att Emma inte kommer till mig på torsdag, därför att hon ska upp till Norrland. Hon är den som alltid kommit på min födelsedag, hon är den som alltid gjort min födelsedag rolig. Men nu ska hon inte komma, och mina föräldrar kommer inte och väcker mig med en sång, utan dom ska vara ute på landet och kommer hem på dagen, så ska vi åka och äta, sedan ska vi hem och äta tårta, sedan ska dom åka ut på landet igen och jag kommer sitta hemma helt själv. Vill inte fylla år längre.

i'm alice in wonderland, watch me fallJag vill inte må såhär i morgon, jag vill inte leva såhär idag. Varför ska allt vara så komplicerat, jag förstår verkligen inte varför. Jag lever inte längre, jag bara existerar, jag bara andas. Ingenting tycks hjälpa längre, så att få skriva av mig släpper den obehagliga känslan inom mig. Det där trycket i bröstet som är få sekunder från att explodera. Jag är tillbaka på ruta ett igen, jag står på samma plats som jag gjorde för ett år sedan, och för första gången så vill jag inte stå här, men något tycks hålla mig kvar även om jag försöker ta det där steget framåt. Jag andas in den där dåliga luften, som en gång kvävde mig. Hur mycket jag än försöker, så tycks jag aldrig lyckas.


ohoho


HAHA SÅ JÄVLA SÖT, jag dör :(


I det tysta


<---  Hhaha rolig jag är!  
Nejmen denna bok är extremt jävla bra, eller ja.. Jag började läsa den igår, men jag fastnade redan efter första sidan, helt sjukt. Boken handlar om en tjej som blir våldtagen av sin bror, och hon tvingas hålla tyst. Ah, den är bra iaf, så den borde alla läsa.. Så ni vet liksom! Btw den bilden åt höger är dom flesta utav mina böcker, jag älskar att läsa.. Tyvärr får inte alla mina böcker plats på den hyllan, så det suger lite. Men ja :D


<3

Jag har så jävla ont, jag kan knappt andas, och jag sitter och gråter som ett litet barn för hur ont det gör. Jag orkar verkligen inte. Mamma och pappa säger att det är växtvärk, men det gör så olidligt ont, vettefan vad det är.
Och Sebsan, jag är glad att du finns här för mig. Du är som en diamant med extra glans. Nu får du komma och blåsa på mitt onda ställe tycker jag. Du är asbra. Puss.
You make me happy.


hoho.


Såhär ser jag ut klockan fem på morgonen! Fett awesome, eller inte. Hihi.