Oh darling you

.
Sov hos Pontus igår, och i morse så gjorde han pannkakor till oss?! Första pojkvännen jag haft som faktiskt lagat mat till mig, haha. Det var asmysigt iaf, och jag saknar honom redan :( Vi träffas förhoppningsvis i morgon, då ska vi fixa hans hår och grejer trots att jag älskar hans hår som det är. Hej onödig fakta, hah. Nej nu ska jag nog dra mig till sängen, och sova. Det är fan skola i morgon, slutar klockan fem. Mår dock inte så bra, såå kanske stannar hemma, vi får se!
Naaattiii!

Jag älskar dig mitt hjärta, du är den finaste jag vet.


true


Ah.

Sitter just nu i datasalen i skolan med Emma och Minea, dock gick Minea nyss. Så det är bara jag och Emma kvar, hon är så äcklig. Hon sitter och pratar om analsex och analklåda. That's gross man. Meeen nu ska jag in och höra på Minea när hon föreläser om sina bilder, HAHAHAHAH hejdå.

PS. Random inlägg.. AHSDFKAJFKLDIADFJDFJKJKDJLDJKLDJKLFJDKLJDFJD = kiss.

<3


Kärlek på hög nivå


.
Mamma, jag älskar dig. 
Du är alldeles för bra för att ha mig som dotter.

Roligt man har på fotolektionen!


.


'nuff said


Åhå

.
Åh såg världens hemskaste film igår, jag kan lova att jag aldrig gråtit såhär mycket till en film förut. Filmen var så tilltalande och så jävla bra. Visst jag hatar svenska filmer, men denna var faktiskt bra. Det handlar om en tjej som blir mobbad osv. Det var en film som hade en mening. Herregud, är allt jag har att säga.
Anyhow, just nu sitter jag och dricker te och äter choklad. Kom precis hem från värsta snöstormen, jag kan säga att hela jag var blöt när jag kom hem, det bara droppade vatten. Ja, det var trevligt. AHAHsiadjlakjdfds

2012

Nu är det fan 2012, helt sjukt så fort tiden går. 2011 har varit ett år med både bra och dåliga minnen, och det året kommer jag lägga bakom mig och bara komma ihåg de bra stunder jag fått uppleva. Starten på detta år började även bra, jag firade nyår med minea, pontus, melker och vårt crew! Janej nu ska jag gå och lägga mig, taggar inför tandläkaren på tisdag, får förhoppningsvis reda på när min tandställning ska ut! ;)