Ge mig?


Jag blir lite ledsen faktiskt, jag har aldrig haft någon såhär under julen, så det frestar mig något så oerhört. Jag vill kunna gå på promenader i snön för att sedan gå in och bara titta på en film. Jag vill kunna slösa min pengar på någon, köpa julklappar som någon kommer spara och minnas. Usch, jag känner mig verkligen så ensam som jag gör varenda jul. Fast det är ju klart att julen inte bara handlar om att ha en kärlek, utan mer om familjen och gemenskapen, men ändå det skulle ju vara oerhört mysigt att ha någon just nu. Dessutom de senaste åren har jag inte känt denna julstämning, och i år satsar jag verkligen på att hitta denna stämning. Jag peppar!


Ahrur

Om jag inte älskar mig själv, varför skulle någon annan göra det?


WowowowJaharu, här sitter man och spelar!

HAHAH min broder bara "CARRO GAMEAR OMG, JAG MÅSTE TA KORT!". Det var dock länge sedan jag spelade, så det var extremt kul att fortsätta där jag slutade. Mina skills sitter kvar serru. Blev också jätteglad av svaret jag fick när jag frågade "Robert, ser jag verkligen ut som värsta nooben när jag spelar?" Robert bara "Nej, det ser bra ut, faktiskt!". Jag känner mig stolt, blev lvl 11. HAHA <3


åÅååhåhHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ÅH HERREGUD, detta gjorde min natt, seriöst.
HAHAHAHA ELLINOR DU ÄR FAN BÄST <3

ÅH <3<3<3<3

 

HAHA åh denna katt är så ful att den blir söt, seriöst. Tänk att komma hem en dag efter skolan/jobbet, och så sitter denna söta filur och tittar på dig i dörröppningen. Man bara "Tussen, vad tittar du på?" (De som inte fattar, katten är skelögd, lol). Men iaf, just nu sitter jag och dricker varm oboy med daimsmak för andra gången idag, men det är sååå gott, tror jag är lite beroende, faktiskt. Jag ska även börja skriva på min uppsats nu också, yaay den ska vara inlämnad i morgon, så duktig jag är. Ah. Hejdå.
Skojja, fast nej. Jag skojjade inte :(


My dirty little secret

Detta är min lilla hemlighet, som inte alls många vet..
Bilden har inget med låten att göra, men ändå!
Låten är lite seg btw, och jag är lite dålig <3

|
|
|
V
AHADKSLNu kom Emma hit, fan också. Hon ser ut som en fucking råtta, SKOJJA!
Vi ska sitta och "lana" med våra laptops, det låter extremt kul jag vet! Sedan ska vi förmodligen klistra in bilder på oss i en bok som vi har pratat om i så många år nu, fast det är ju inte säkert. Vi ska dricka te och äta skorpor snart också, muuums! Det är typiskt jag och Emma :D
På tal om ingenting så har jag färgat mitt hår lite rödare nu, ohyes. Tyckte att det såg bajsigt ut. Nu ska jag nippletwista Emma och sedan attackera henne med en stol!


AoouJag har isolerat mig ifrån mig själv, ifrån mig själv som ständigt måste sträva efter undergång. 
"Vad gör jag egentligen här, när jag kan vara ingenstans?
Jag är ju trots allt ingenting, ingen alls."


OLALA

Haha åh, kollade runt lite på nätet och hittade en massa tatueringar som jag bara föll för! Det kommer bli lite bildbomb nu, men så får det vara. Måste bara visa alla dessa snygga :D
Det är fascinerande hur folk kan komma på så pass bra motiv, egentligen.


Denna ska jag lätt göra någon dag, vet att man inte ska härma andra. Men vafan, kolla på den? ):


Jag äääälskar när man tatuerar med vit färg.


JFKDSJFKH ge mig?


Blubb

 


Maybe you all would consider it a joke
If I say that I hate myself
But now and then
When I look into the mirror
All I see is a big mistake
-And wouldn´t you
Well, I just wanna be fun
Just wanna be the one
Who makes you smile
Well, I just wanna believe
That I could be something to someone


HopeJag önskar att du visste, visste hur jag egentligen känner för dig. Det känns så fånigt att vilja ha dig så pass mycket, och hålla det dolt. Det finns så mycket jag vill säga till dig, så pass mycket att jag inte vet vart jag ska börja, så jag håller tyst istället. Det svåraste är när mitt mindrevärdekomplex kickar in, då känner jag att du är för bra för mig, och då är det kört. Det är då jag stöter bort dig, försöker kasta ut dig ur mitt liv, försöker få dig att se mig från mitt perspektiv. Aldrig någonsin hatar jag mig själv så pass mycket som jag gör då, när jag kastar allt i väggen. Jag önskar att jag kunde berätta att det inte alls är meningen, att det inte alls är det jag vill, jag vill att du ska vara delaktiv i mitt liv, mer än någonsin. Jag önskar att jag hade modet att berätta det för dig.


Turn back


Jag känner bara att denna ångest inte kan lätta, jag har väntat i flera år nu, och varje sekund har varit en plåga. Jag har försökt att göra mitt bästa, men jag verkar alltid misslyckas. Nu är jag tillbaka på ruta ett igen, jag står och väntar på något som aldrig kommer att hända, och det som gör mest ont är att det jag väntar på är allt jag vill ha. Jag är inte redo att slungas in i denna bana igen, jag har varit där förut, och det är inte lätt att ta sig ur. Förut ville jag inte ta mig ur, men jag gjorde det ändå. Nu vill jag inte in dit, men jag dras in ändå. Låt min tid ha passerat, här och nu.


DaaaaanceEmma och jag gjorde en video igår klockan fem på morgonen, då vi bestämde oss för att filma när vi lärde oss "Soulja boy - Crank that". Det var så sjukt kul, vi skrattade nästan hela tiden, och jävlar vad varmt det blev sedan. Värsta träningen, HAHAH! :D


Air


There's a song that's inside of my soul
It's the one that I've tried to write
over and over again
I'm awake and in the infinite cold
But You sing to me over and over and
over again

So I lay my head back down
And I lift my hands
And pray to be only Yours
I pray to be only Yours
I know now You're my only hope

Sing to me of the song of the stars
Of Your galaxy dancing and laughing
and laughing again
When it feels like my dreams are so far
Sing to me of the plans that You have
for me over again

I give You my apathy
I'm giving You all of me
I want Your symphony
Singing in all that I am
At the top of my lungs I'm giving it back


DDDDDDDÖ?

Åh, är det bara jag som redan tröttnat på vintern och all denna kyla?
Usch, ta mig tillbaka till sommaren tack!
UhuLandet tiiep

Idag var jag på vårt landställe med min familj, fyfan vad kallt det var! Vi har ingen el där, så när vi kom dit så kunde man göra rökmoln när man andades. Jag lade mig direkt i mina föräldrars säng och sov, sedan åt vi middag och åkte hem. HAHAH värd dag! Snacka om skönt det var att komma hem :D


Staaanioow

Var med Anita i stan igår, vi promenerade runt i stan som två turister, åt godis och hade det allmänt roligt! Sedan åkte vi tunnelbana också till ett ställe vi aldrig varit på! Haha. Så jag langar tre bilder från igår. Vi var där i fyra timmar tror jag, men det kändes som minst en timme.

Gash

Man intalar sig själv att man ska våga, våga satsa på kärleken, men när man väl vågat så går allt utför. Är det så livet ser ut? Man hittar någon man tror sig en dag kan börja älska, men sedan blir man sårad och det är då man sitter fast. Man slänger sig in i en ond cirkel som bara går runt och runt, man försöker att ta sig ut men man kan inte, man är som fastlåst. Kärlek är det svåraste som vi någonsin kommer att få uppleva då vi blir sårade, och vi är illa tvugna att fortsätta utan den dära personen vid sin sida. Hur mycket man än vill hoppa några kapitel i sitt liv så att man slipper bära smärtan, så kan vi inte det. Vi lever i verkligheten där vi måste uppleva varje sekund, hur mycket det än må svida. Älskar man någon riktigt mycket, så vill man att den personen ska vara lycklig, även om man själv inte är del av dens lycka. Fast egentligen är det inte kärleken som är hemsk, utan det är vi människor som gör kärleken hemsk genom att såra varandra, det är vi människor som förstört synen på kärlek.


Chupp

Åhhh! Nu ligger jag och tittar på "The ex-list". För de som inte vet, så handlar det om en tjej som har gått till en spåkvinna som sade att den rätta mannen är en utav hennes ex, så nu dejtar hon om alla sina ex i hopp om att finna den rätta, dock har hon bara ett år på sig att hitta honom, annars kommer hon dö ensam! Det är skitbra, faktiskt.


Don'tBli aldrig förälskad i mig,
för det vore ditt största misstag.
För om mitt hjärta börjar slå,
så krävs det mycket för att det ska sluta.