Pallante


Hahahah jag orkar inte.

.
Tja, langar en ny bild på mig.
Jag varit och handlat idag med mis padres, det var kul. Fick massa nya saker, väska, smink och locktång, ooohoohohoh. Jag är happy! Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, sedan ska jag träffa marrimarcus, eller mackan, eller muckan, eller.. mickan.. vafan ska man kalla honom? (haHAHAHhahahahahasjdhasjhdjas). Nej, men ah.. Sitter och fryser som en jude också, det är väldigt nice må jag säga. HEjdå.

HAHHAHA MIN HUMOR

AHAHAH jag orkar inte! Satt och kollade igenom gamla bilder, så bah sitter jag och snackar med marcus, och sedan kommer stoffe in, och därefter blir allt extremt jävla intressant att fischer också kommer in.. HAHAHA
.

ah

I fredags så var jag med Minea, vi åt middag tillsammans och sedan köpte vi godis och bara hade en extremt härligt fredagskväll! Ja tills hon var tvungen att dra pga vissa anledningar! Men vi hade iaf trevligt tills hon gick, hon drog ju ändå runt halv två, så vi hann ju med rätt mycket. Igår så möblerade jag även om rummet, min mamma gillade det inte, men ah det är smällen man får ta ibland. Orkar inte riktigt bry mig :)
Nu ska jag väl gå och duscha och sedan äta en bulle, hahaha. Hejdå.

Hahahahahahahahahahhahah va?

.
Hejhej nu kommer en till egobild på mig, vet inte direkt vad jag annars ska blogga om, mitt liv är rent utav ointressant. Men ja, jag ville egentligen bara skriva att jag diggar mitt tema på min mobil, tänkte på en speciell person när jag såg det, så jag laddade ned det på en gång och ah, nu älskar jag det! Nu väntar jag på Emma, som sade att hon skulle sova här men det vettefan, hon är som hon är såatteh. HAHA jag skrev om detta inlägg minst tre gånger eftersom att när jag skulle förhandsgranska det så klickade jag ned sjävla hemsidan, så bara.. Var jag tvungen att skriva om allt, asjobbigt. :( Men ah, nu ska jag gå och göra absolut ingenting. Hejdå!

Shipp shipp

Detta är jag just nu, extremt snygg må jag säga.. Eller inte. Väntar just nu på att mina föräldrar ska komma hem så att vi kan åka och handla! Har astråkigt just nu, meeeeen så kan det gå. Har inget intressant att berätta heller, så detta inlägg är egentligen lite onödigt, men känner att jag måste uppdatera lite.

Dö.

Du får gärna gå och berätta för alla vad jag gjorde, men snälla glöm inte att berätta vad du också gjorde. Du lyckas alltid att göra mig besviken, och varje gång ställer jag mig upp och litar på dig när du säger att du har förändrats, men du är exakt den personen som du var när vi först träffades. Lika självisk, lika omogen, lika äcklig. Du hittar alltid en anledning till att såra mig, bara för att jag nu vågar säga det jag tycker, bara för att jag vågar säga när något är fel. Dessutom så lägger du alltid skulden på mig, ALLTID, när det faktiskt är du som gör fel, hela jävla tiden. Du trampar på mig om och om igen, jag har alltid varit den som ställer mig upp och ber om förlåtelse för något jag inte ens gjort, men det är slut på det nu. Jag är starkare nu, och jag vet att jag klarar mig utan den personen som får mig att må dåligt, som alltid lämnar mig. För första gången ska jag inte komma tillbaka, aldrig någonsin. Jag vill inte att du kommer tillbaka, för jag kan faktiskt erkänna det nu, men jag älskar inte dig. Du är som en främling för mig.