Tillägnat dig

Jag vill bara säga att jag älskar dig mest i hela världen min fina vän. Du betyder allt och lite till för mig. Vet inte vad jag skulle vara utan dig. Troligtvis inte ett jävla skvatt alltså! Du ger mig styrka och kraft att vilja leva. Du ger mig ljus när mörkret är som mörkast, du är den finaste på jorden! Inget kan någonsin sära på oss min älskade syster. Du och jag mot världen.
Jag älskar dig!! /M

Fyfabfgsdfasgaehffd


.
Jag önskar att jag vore bättre, att det fanns någon som faktiskt förstod mig.

Vänd dig till gud och tänd ett ljus för min själ

.
"I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it's coming down, down, down."


okq8


.
Mhm, detta är dagens outfit dåra... HAHAHA skämt å sido! Dock så såg jag ut så men det hör inte hit. Sitter just nu på fotolektion med Miniluxen och har precis varit ute och fotat och fått värsta lektionen inom att bli en jävligt bra fotograf, bah tja. Senare idag så blir det att sitta hemma och göra vadå? Ingenting, hihfiesjfls. Ah juste, det är Minea som tagit bilden! Over and out!


heart


.
Hahahhah gjorde en affisch på grafiska i måndags, hittade den nu så passar på att lägga upp den.. Hahaha gjorde om alla hjärtans dag vilket är väldigt tydligt. Men ja, det var skojj :D


kiss och allt sådant

Min dag har varit så ovärd, var i skolan till fem sedan åkte jag hem, åt och nu sitter jag hos älsklingen och lyssnar på musik. Och fan vad jag skriver om Pontus hela tiden, men jag har inget annat att skriva känns det som, gör liksom ingenting när jag inte är med honom, så alla mina inlägg skulle bara bli tråkiga, haha. 
Menmen i morgon ska jag till tandis och spänna tandställningen förmodligen, och på måndag nästa vecka så ska jag till läkaren för att kolla upp mina lungor, awesome. I morgon är det ju förfan Alla hjärtans dag också, helt sjukt vad nice. Hahahdhadsakjsal. Nejmen seriöst nu, det kommer nog blir bra. 
Meeen ska dra mig nu, typ. Ah. Tja :D

Uh

.
.
Ibland är saknaden något så oerhört stor, trots att det gått några år men idag är en sådan dag, då allt bara gör så ont. Jag önskar att vårt slut blev helt annorlunda, att den sista gången jag fick träffa dig skulle vara helt perfekt.. Att jag fick säga till dig hur mycket jag älskade dig, men allt blev helt fel. Jag saknar dig så det gör ont, och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Även fast vi inte träffades så ofta så var du fortfarande den jag höll kär, den jag hela tiden längtade att komma tillbaka till. Men nu finns du inte kvar längre, och jag kommer aldrig att se dig igen så länge jag lever, och det är nog det som gör mest ont. 
Jag älskar dig mormor, och jag ber till gud att du har det bra där du är.

ehe


.
Roligt jag har när jag överredigerar mina bilder på fotolektionen, hahahdfasfhasdjfd. Nu ska jag hem och sedan bär det av till älsklingen. Hihi.


Förlåt att jag inte är den du trodde.


ojoj

Langar även en lite egobild på mig, ahah?
.
Igår kväll så blev det en finmiddag för min och Pontus del, vi åt kyckling med bacon och pommes. Det var riktigt mysigt faktiskt. Idag så sover han hos mig igen, och idag så blir det mammas hemmagjorda paj och melodifestivalen sedan! Kommer bli asnice. Just nu så väntar jag bara på att maten ska bli klar men det tar ju år, hinner svälta innan dess. AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHA.. Nejmen ja, det var allt :)

Hahah asgulliga!

.
.
.
.
When I'm with you, the only place I want to be is closer.
Please tell me you'll always be here.