Uhh

Denna dagen började ju bra, fick migrän när jag skulle till stan och handla ett par byxor. Slutade med att jag stannade hemma och sov med en blöt handduk på huvudet, efter några timmar sömn och värktabletter så mötte jag upp Pontus så gick vi till Kina och åt middag. Nu ligger jag i sängen, som vanligt, och huvudvärken börjar komma tillbaka. Snart blir det filmdags och sedan förmodligen sova. 

In love

Var i Farsta idag med älsklingen, kusinen och brodern. Hittade absolut ingenting och trängseln var så enorm att jag fick panik och bara ville åka hem. Ska iallafall åka in i morgon och titta om jag hittar något sedan blir det förmodligen biomys.
Har även förälskat mig i ett halsband min kära kusin köpte till mig i julklapp.

.


Julafton

Igår var det ju julafton, det firades med några släktingar och god mat. Julklappsutdelningen var jätterolig, varannan julklapp var till mig. Haha. Fick en massa behövliga saker, jag fick t.ex. Ett målarset, massa saker till mitt rum, väska och en andra bra saker. Senare på kvällen kom älsklingen till mig, vi satt ute och tittade på tv med mina föräldrar och så. Mysigt. 
Fick även dessa skönheter, en mariah carey parfym och sådant. Lukar asgott!

Beställt


.
Då har man beställt dessa puddingar, sade till mamma att hon kunde beställa dem som en tidig julklapp. Haha, fanns ju trots allt bara tre kvar av varje, så man måste ju passa på innan alla försvinner. Hoppas bara att det tar 3-5 arbetsdagar, får panik annars.. Nåväl. Detta ljusade upp min dystra kväll lite.