HihiIdag var Marie och jag i stan och köpte nytt löshår till mig, sedan gick vi till Kebab House och tjockade oss lite. Det var dock inte det godaste jag ätit, men det dög! Vi kunde inte gå och äta någon annanstans eftersom att Marie har gått och blivit gluten. Det var ju snällt av henne :( Men det var en bra dag iaf!


Eller?

Hahahahahahaha, pratar med Victor i tele. Han är så jävla random så det finns inte..

Han bara; Hör du det där ljudet?
Jag bara; Vilket ljud?
Han bara; Men det dära "dunk dunk dunk".
Jag bara; Jag hör inte..
Han bara; Nehe.. Det är iallafall jag som sitter och hoppar i min säng.


Mhhmm
Det är detta som gör mig så jävla rädd. Jag skickar massvis med sms, men du svarar inte, du är inte ens inne på någon hemsida, vad gör du egentligen? Om du är med henne, som du sade att du aldrig mer skulle träffa, vad ska jag göra då? Jag kan inte göra någonting alls, jag kan bara stå och titta på medan dina känslor blir starkare för någon annan. Det gör något så fuktansvärt ont. Jag vet bara att jag ständigt inte orkar gå omkring och vara orolig varje sekund du inte svarar. Jag vet att jag är en plåga, men snälla fall inte för henne mer än vad du redan gjort. Låt mig vara din människa här på jorden.


Ma ma ma maaaa

HAHAHAHAHha HAHAHAHAHAHAHA. Jag stod inne i badrummet och fixade mitt hår, så bara knackade mamma på.

Mamma; Är du på toaletten carro?
Jag; Mhhm.
Mamma; Mhhm, vad gör du på toaletten då? Eller kan jag komma in och hämta tvätten?
Jag; Mamma jag står naken och betraktar min egen spegelbild.
Mamma; Är du naken....?

AHAHAHA åh vad jag dog när hon sade det, hon lät så chockad.


Electric, ellöör?


Inte för att bilden har något med texten att göra, men ändå..


Nu är det såhär va, att jag har blivit helt beroende av äppeljuice, och inte bara jag utan även min kära broder! Jag lovar att våra tänder snart kommer bli äppeljuice för allt vi dricker. Skojja! På tal om ingenting, Ellinor är fin. Men iaf skolan börjar på måndag och mitt jullov har varit rätt okej faktiskt, har dock inte gjort så mycket, men alltså det gör inget, för det är mig vi snackar om. Snart är det middag och då ska vi i familjen äta paj, alltså inte äppelpaj till middag, utan riktig matpaj om ni förstår? Hahaha. Samtidigt ska vi titta på avatar, den filmen är så långsökt, men åh så fin.


Puussy

Idag var jag på bio med Anita, Marie och Emma. Vi såg Easy A, den var faktiskt bra, HAHAH jag älskade när pappan frågade sin adopterade son bara "Men vart är du ifrån egentligen?".
Just nu sitter jag och äter godis och pratar med Victor i tele, han är ju fan störd, helt random han bara "MMMMMMMMM". Haha. Men ja, det var inte så kul. HHAH SKOJJA. Snart ska jag sova, och det var ju så intressant. Hejdå. Typ.