Galet

Sitter just nu och äter en liten lunch som består utav fiskbullar med majs, bönor, gurka och keso. Dricker även ett glas lättmjölk, åh känner mig så nyttig! Haha. Ska snart börja fixa mig inför swedish house mafia! Är så grymt taggad så det finns inte! Konserten är dock sju timmar lång, kommer verkligen vilja sitta efter! Ha det bra.


Borttappad


What to do

Nu har man precis kommit hem från en onödig dag i skolan, hade bara en lektion där jag satt och tittade på en raw kurs på datorn. Nu vet jag inte ens vad jag ska göra, det blir väl till att fixa lite mer i mitt rum eftersom att jag fick ett nytt skrivbord och nattduksbord igår. Känns dessutom som att allting är hopplöst, som att livet går åt fel riktning men det är väl smällen man får ta ibland, karma. You just gotta love karma. Måste även beställa hem en studentmössa, känner mig inte alls pepp på att ta studenten egentligen? jfkjsdkfj :( Anyhow, shm på fredag är nog det enda jag peppar till just nu, om ens det.. HAHAH livet </3

Hopeless

.
Nu ligger jag i sängen som vanligt och tittar på en film som går på tv, get him to the greek. Mina ögon är så trötta från att stirra på mobilen, så vill bara gå och lägga mig och sova. Synd bara att jag inte kan sova, eftersom att mina tankar dränker mig. Aja filmen är bra så jag ska inte klaga, den gör så att jag mår lite bättre. Haha mina tankar står helt stilla just nu, men ja. Godnatt.
 
.
 
 

Lycklig

Just nu ligger jag och myser i sängen med Pontus till scrubs och snart är det dags att sova. Mår inte så vidare, varken igår eller idag hade jag hälsan i behåll! Tatuerade mig även igår, blev så sjukt nöjd. Hade moraliskt stöd utav mina underbara vänner och pojkvän som satt och höll mig i handen om vartannat, inte för att jag var rädd utan för att min arm låg utanför och dinglade så jag fick blodstopp! Haha. Nu ska jag dra mig till sängs och sova. Godnatt.

.


Relax, take it easy!

Ligger just nu i min säng och tittar på tv, Chaos. Den verkar jättebra, lite synd bara att älsklingen sitter och spelar och inte kan komma och mysa ned sig bredvid mig. Aja vad kan man begära när sängen är den enda platsen man varit i idag. Hatar att jag är så himla förkyld och har världens hosta, inte alls kul. Nu ska jag fortsätta titta på filmen, och sedan ligga och dö!