HEhehehohoho

Tänk dig att världen blev attackerad utav zombies.. Och ditt enda vapen är föremålet till vänster om dig.

Mitt vapen blir: En säng.

HAHAHA jag bara attackerar alla zombies med en säng <3

Fotouppgift

Detta är två foton från när vi hade uppgift att ta kort på soluppgången, vi fick gå upp klockan fem på morgonen, fuck yeah! Känner också att jag laddar upp alldeles för mycket bilder, hoho. Men jag har liksom kameran med mig överallt nu, så jag tar kort på.. Allt :(
Mhm

Idag var jag ute och åkte bräda med en utav min närmsta killkompisar! Det blev inte så mycket att åka faktiskt, vi satt mest och tog kort. HAHA. Men vi åkte lite iaf, och det var asroligt. Har ju införskaffat mig en egen bräda nu, den är dock inte så bra, men den duger för mig! Langar lite bilder här under!


Mina girls!

Jag är så glad att jag har er Melina och Minea, ni gör mina skoldagar så mycket bättre. Ni lyser upp tillvaron. Ni är bäst. Jag älskar er mina girls! Langar upp lite knasiga bilder från igår och idag också.
Ah det här var jag idag, haha ah skitsnygg.


Och detta är min såkallade "flickvän", allt på fejjan är ju sant, eller hur? ;)


Yesterday I was crying, today I'm dying

Jag behöver din styrka just nu, att dra mig upp ur detta elände, detta såkallade liv. I'm on my own, and I can't take it. Jag slutar aldrig vandra i detta kalla mörker, det finns inte ens en levande individ som kan höra mina skrik. Ingen som kan ta mig härifrån. Allt jag vill är att någon ska hitta mig, se mig. Men alla är för långt borta, alla är bortom räckhåll. Jag klarar inte av att städa upp allt kaos själv, jag behöver någon som säger till mig vart allt ska stå. Det gör alldeles för ont nu.

Fotodag, fuck yeah!

Titeln säger allt, fotade lite idag sådär på vägen hem. Det ser så mysigt ut i Nynäs, helt sjukt! Nu kommer mina små noob-bilder, men alltså.. Det gör inget! För jag är glad ändå :D
painting shadows

Ja, detta var Max och min middag! Vi bestämde oss lite spontant att vi ville käka middag innan vi åkte hem. Vi slutade trots allt fem idag, så det var vi fan värda tycker jag!  Jag har tjockat mig som fan idag, måste träna som en galning innan jag sover, hah!