<3


Hjärtat

Pontus Ahlström, vet inte riktigt vart jag ska börja.. Men jag vill nog bara säga återigen hur glad jag är att jag fick den chansen att träffa dig, det var som att ödet kom och gav dig till mig. Denna chans som jag fått är något jag absolut inte tänker slänga iväg, jag tänker ta vara på den och kämpa. Jag hoppas att den tiden jag får med dig kommer vara länge, för jag vill verkligen inte att det ska försvinna. Du är verkligen den snällaste och den mest underbara person jag någonsin mött i mitt liv. Jag är helt jävla förälskad i dig, och det kan ingen ändra på! Nu är du officiellt min, och jag är evigt tacksam över det. Att du ens vill vara med mig är helt otroligt. Det jag känner för dig är helt magiskt, helt underbart.  Jag har så mycket kärlek att ge dig, mitt hjärta.

aahaaaaru

.
Idag har varit en helt okej dag faktiskt, drog och käkade pizza med minea efter skolan och sedan blev det att dra hem, och så kom min väst som jag beställt, dock var den lite för stor, men det gör inget. Kan få det att fungera ändå! Just nu sitter jag i skype med pontus och det är kul, han är så jävla störd, jag orkar inte :(
Snart ska jag sova iaf, och i morgon är det lucia!

Hej

.
Såhär känner jag mig just nu, helt jävla crazy. HAHA nejmen ja, så äre.
Just nu är jag med pontiac, och vi gör absolut ingenting, men alltså det är lurre. IDAG HAR MINA JÄVLA KLÄDER JAG BESTÄLLT KOMMIT, gissa vem som är glad? Hihi.
Ahnej men nu ska jag dra mig. :):):):)::):):):):):):):):):):):):)::)