Nostalgi

När jag letade efter min laddare till kameran så hittade jag mina gamla flöjter med tillhörande böcker, minnen till tusen. Ibland brukar jag fundera på varför jag slutade spela, jag spelade ändå regelbundet i fyra år, hann med några konserter och en skivinspelning. Jag fick även spela på en tenorflöjt och en basflöjt, basflöjten var så stor att jag trodde det var ett skämt. Hahah. Alla dessa minnen var oslagbara, hade alltid så kul.


Mys

Nu blir det att mysa ned sig i sängen med en kopp te och vänta på älsklingen som är på gymmet. Ligger och tittar på Arrow, känns väldigt bra att ligga i en varm säng istället för att vara ute i snön som kommit.. Igen. I morgon är det en väns studentskiva, lillonsdag eller vad är det man brukar kalla den? Haha. Får hoppas att det blir trevligt :)


Kreativ

Nu blir det att dricka kaffe och måla lite abstrakt konst! Pricken över i:et är att min kaffemugg endast behöver en knapptryckning så rör den om sig själv, ganska praktiskt om man inte orkar med skedar och allt sådant!


Skulptur

Då har man skapat detta fräsiga konstverk till formen i skolan. Det är bara tre plastsaker sedan är resten äkta varor, haha. Blev ändå rätt nöjd!


I det tysta

 
Denna bild tog jag till fotokursen där vi skulle fota en poetisk bild. Jag ville även föra in ett budskap i bilden men samtidigt hålla den poetisk. Bilden kan tolkas annorlunda beroende på vem som tittar, jag har iallafall döpt bilden till "kvinnofortryck". Vilket jag tycker förklarar bilden helt.

Mys

Helgens middag bestod utav fläskfilé, lövbiff, en massa grönsaker och klyftpotatis som vi stekte på stekbord. Det blev familjen, älsklingen och min kära morbror. Först en mycket trevlig middag och därefter blev det lite partaj hos Andreas där vi träffade en massa härliga människor.