This night

.
Detta är jag just nu, ifall någon ville veta. Jag sitter och förbrukar tid tills jag ska gå till tåget för att möta älsklingen, har även varit och shoppat idag. Handlade mer än en puderborste, det blev en ny skinnjacka, tröja (som man ser lite utav på bilden), leggins och en ny plånbok (som jag förövrigt är totalt kär i!). Nej nu måste jag börja rulla, är nöjd med allt jag shoppat iallafall. Glad_chey_94!

Ensamt

 
Jag ligger just nu i min säng och tittar på tumblr, och allting känns meningslöst. I morgon ska jag iallafall åka iväg med mamma, ska nog införskaffa mig en ny puderborste som jag råkade förstöra nyligen! Hårspray utan lock i väskan är inte en bra idé, just sayin'. Haha. Hur som helst, ska nog försöka sova nu även fast det inte kommer att gå. Natti.

Everything felt perfect

.
Ny dag och nya tag! Nu sitter jag och tittar lite smått på när älsklingen spelar samtidigt som jag sitter vid min dator och inte gör så mycket. Jag hatar att det är höst också, jag tycker inte om kalla väder. Usch! Nej nu ska jag pussa lite på pontus för att irritera honom i sitt spelande! :D

Ny design och lite så

Nu har jag suttit och fixat en ny bloggedesign, dock så orkade jag inte göra en egen så fixade en design som redan fanns. Dock ändrade jag färgerna och en massa, det enda jag orkade idag! Min förra design som jag gjorde själv var inte att leka med, min meny flyttade sig för varje inlägg jag gjorde så jag var tvungen att ändra hela tiden så den skulle passa bloggen. Asirriterande men nu är nästan allt bra, bara några småjusteringar hit och dit som ska fixas sedan får jag ha såhär tills jag orkar fixa en ny!