I'm a goddamn coward, but then again so are you.


Du har lärt mig att även de goda människorna kan vara onda.

Döröösdfds

Åhåhåhåhåh, dessa har jag nu beställt. Omg nu vill jag bara att dom ska komma, så att jag får krama om dom lite! :D

Aaaaaw moment, typ. Eller inte. Kanske. Ah.

Hahah langar en asgammal bild på mig och min morbrors hund Molly! Hon är en utav de få djur som faktiskt gillar mig :(

All stars could be brighter


Right

Jag måste fan sova, men jag vill inte. Iaf, idag så var vår svensk- och engelslärare sjuk, så vi började halv tolv med matte och slutade sedan, jag kom dock försent till den lektionen, men det gjorde inget för jag och Minea hann göra alla tal ändå. På tal om matte, det är fan jul snart. Det är alls inte långt kvar nu! Jag både längtar och inte, det är klart att det är mysigt att äta god middag och öppna julklappar men julen är inte samma sak längre som när man var barn, man såg verkligen fram emot julen, man gick alltid och lade sig extra tidigt för att man skulle kunna vakna upp och fira julafton. Men nu är det mer som en helt vanlig dag, bara det att man får presenter, och på något sätt så känns det ändå sorligt att man känner så. Julen ska ju vara något speciellt, men som har blivit till något inte märkvärdigt alls. Dessutom gör ju inte kylan saken bättre, fyfan, det är inte ens snö och jag håller på att dö av köldskador. HAHAH fan vad jag klagar. Janej, nu ska jag nog dra mig till sängen. Adios.

My heart is filled with you.

Minea minea minea.. Vart ska jag börja? Jag är så otroligt jävla lycklig att jag fått dig som vän, du är den personen som alltid funnits där för mig när allt har varit jobbigt, när jag behövt någon som mest. Om jag ska vara ärlig, så tror jag aldrig att jag skulle klarat mig utan dig, du har fått mig att se vissa saker annorlunda, du har lärt mig mer saker än vad jag trodde var möjligt. Vi har känt varandra i ett år och en dag nu, och herregud vad jag ska skatta mig lycklig som får tillbringa mina dagar med dig, det är som att du är sänd från ovan för att göra mig lycklig på alla sätt och vis, som att du kom för att rädda mig. Jag kommer alltid att finnas här för dig i vått och torrt, natt och dag. Hela jävla tiden kommer jag stå vid din sida, vad som än händer och jag kommer aldrig låta dig gå, inte utan en lång jävla kamp! Darling, I'd catch a grenade for you. Du är den finaste jag vet, både på utsidan och insidan, du har allt. Jag skulle aldrig vilja leva utan dig. Jag älskar dig otroligt mycket, och om det fanns något högre än älskar, så skulle jag valt att säga det istället.
.
.
.

Nu ligger vi med hundhuvudet i en hästens säng.

.
"Smärtan är blind och jag fattar om du varken vill veta av eller höra av dig till mig, du vill ha space. Men en vacker dag kanske du och jag kommer sätta tillbaks pinnen i vår handgranat och göra om det extra bra."
Godnatt bloggen.

OMG

.
HAhahah hittade värsta bilden när jag satt och tittade igenom gamla bilder på min dator, och jag blev så extremt sugen på räksallad, jag kommer inte kunna somna inatt, jag kommer bara ligga och tänka på hur mycket jag vill trycka i mig en fet jävla räksallad! :(
På tal om räkor, jag var med Jelena idag, har inte träffat den bruden på hundra år. Vi åt tacos och löste korsord (hahahah) sedan tittade vi på tv, åt glass och bara pratade. Det känns asbra att jag återfått kontakten med henne, och det var skönt att få göra annat idag än att bara sitta hemma och låta tankarna skena. Det leder mig dock till nu såhär klockan halv ett på natten, då jag faktiskt inte kan sluta tänka och det suger.

Oh..

Var nere på min mormors grav igår, alla som var där hade gjort så fint. Ja det är ju inte bara min mormor som ligger där, det är typ.. Tre till, varav min mammas kusin, min mormors bror och någon till jag inte minns :( Det var otroligt att se, tycker det är så fascinerande hur mycket folk faktiskt anstränger sig på alla helgona. Sedan gick jag, min bror och kusin till minneslundet som fanns där. Åh det var så fint.
.
.
.