kneppis


Jag hoppas att man ser vad det står.

AHAHAHH jag har aldrig skrattat så mycket som idag känns det som, hur svårt ska det vara att skriva "mornarna"?. Sedan när jag hade skrivit på facebook att det hette mornarna, Anton bara " Varför sa du inte att det hette mornarnana?" AHAHAH så bah stavade han fel igen, jag dog.. Men jag överlevde! HAHAH nejmen ah.


Du är så yeah yeah wow wow.



Ohwell, langar en bild på mig, så oförutsägbart (säger man ens så?)
Idag så var jag ledig och det var jätteskönt, vår bildlektion gick bort bara för att niorna skulle ha någon bildintagning. Dom skulle sitta och måla i ett antal timmar. Sedan skulle vi egentligen ha matte men den lektionen gick bort för vi fick kompledigt för att vi hade ett prov på vår sovmorgon, så då var det bara svenskan kvar och då tyckte hon att vi kunde få en uppgift att göra hemma. Så idag åkte jag till Handen med Marie och handlade en ny tröja, åh det är en magtröja i spets. Jag är kär i den <3. Mer hade jag inte att säga, hahah :D


Najs



Idag så hade vi naturkunskap hela dagen i skolan, vi kollade först på bio (någon tråkig film om klimatet), sedan gick vi och diskuterade lite olika saker inom klimatet. När jag sedan skulle hem så hittade jag inte min plånbok, så då försökte jag och Melina få tag i numret till biografen, och när vi sedan ringde så svarade dom inte, så vi fick åka dit. Så jävla drygt, MEEEN jag hittade den iaf inne i biografen, den hade trillat ur min väska! Därefter gick jag och Melina och köpte kakor, HAHAH. När jag kom hem så spillde jag även mjölk på min dator, eheh :D


Wonderwall




I'm here again
A thousand miles away from you
A broken mess, just scattered pieces of who I am
I tried so hard
Thought I could do this on my own
I've lost so much along the way

Then I see your face
I know I'm finally yours
I find everything I thought I lost before
You call my name
I come to you in pieces
So you can make me whole

I've come undone
But you make sense of who I am
Like puzzle pieces in your hand,

Then I see your face
I know I'm finally yours
I find everything I thought I lost before
You call my name
I come to you in pieces
So you can make me whole!

I tried so hard! So hard!
I tried so hard!

Then I see your face
I know I'm finally yours
I find everything I thought I lost before
You call my name
I come to you in pieces
So you can make me whole
So you can make me whole


Ooh


wwowooaoah

Åh, vet inte vad det är. Men jag är så jävla glad just nu, och Ellinor är en bidragande faktor till varför jag är det! Hon gör mig så glad i alla stunder, jag kan dela både mina glada och tråkiga stunder med henne. Oh. Du ger mig braaaa vibrationer! HAHAH nejmen ah. Jag vill ha sommar nu, och jag vill ha Ellinor här. Det skulle göra min onsdag komplett.



You can be the hero and I can be your side kick
You can be the tear that I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or you can be the sun when it shines in the mornin'


o-m-g

HAHAHAHAHAH jag kan inte sluta skratta. Jag gick in på fb och såg en kommentar av Emmas mamma. Det fick mig att tänka på när Emma och jag var små då vi var på höglunda (ett utebad) då Lotta (Emmas mamma) skulle visa hur man dyker. Hon står där vid kanten av bassängen och visar oss, och helt plötsligt går Emma bakom Lotta och knuffar ner henne i vattnet. Då kommer badvakten och bara "Man får inte bada med kläder" AHAHAHAHAHA.


Tiih



HAHAH jag langar tre bilder på mig och Marie i fredags, då vi var i Jakan. Oh, det var roligt det! :D


Hoho.

Jag langar lite bilder på mig och Marie från våran fotodag, det var kallt men jävligt roligt :D
Jag till vänster på första och tredje bilden, och marie till höger på första och tredje. Sedan är det tvärtom!
Hoppas du är nöjd nu Phillip, såg inte :(


Åhå



Jag tittade på she's out of my league idag, och jag fick en rktig tankeställare. Jag tror nog att jag förstår nu, varför vissa tröttnar på mig. Kanske för att jag tvivlar så mycket på mig själv, kanske för att jag är så osäker. Jag har aldrig känt att jag duger åt någon, men egentligen så duger jag inte åt mig själv. Denna film är nog den underbaraste jag sett, eller iaf budskapet i filmen. Så att alla med låg självkänsla eller självförtroende tycker jag borde se denna, fyfan så fin.


True


Choppi


Gammal bild, men vafan!
Oskar, Daniel.
Jag, Minea, Max och Melina.

Just nu sitter jag i skolan, och jag är tröttare än någonsin, har inte sovit så mycket i natt. Jag och Max tvingade även Melina och Minea att skaffa ec igår, så nu sitter vi och hjälper Minea att fixa sin bakgrund (hon tar detta seriöst tror jag). Hahahah Minea är min brud det! :D


Så skare va



Åhå, denna låt tröttnar jag aldrig någonsin på. En av mina favoriter!


Ei


Langar jättesnygga bilden på mig! Fast nej.

Jag färgade håret idag, började få utväxt! Fast just nu sitter jag och lyssnar på Leona Lewis - Broken, åh den låten är så fin. Jag postade den här igår tror jag. Den förklarar allt så jävla bra. Men nu ska jag väl snart sova, ytterligare en natt utan dig vid min sida.

"Having an enormous breakdown and rubbing your heart with your palm cause' your chest just hurts too much.."


Tjackalacka



Hej eftersom att jag inte har någon att älska, så får denna låt bli min nya kärlek <3
och jag vet att Ellinor kommer kolla på denna video eftersom att det är två brudar som strular på "bilden" :(


VREE, you know




Det är så sant som det är sagt, du är en önskan som aldrig kommer bli uppfylld, men jag kommer aldrig att sluta önska. För saknaden svider. De senaste dagarna har jag för första gången tillåtit mig själv att tänka, och det är det sämsta beslutet jag gjort. För nu kan jag inte sluta, alla dessa tankar dränker mig, och snart kommer jag inte ens nå upp till ytan. Jag visste att det skulle göra ont, men ingen sade att smärtan skulle vara outhärdlig. Vi båda vet att jag borde lämna dig ifred, men vi båda vet att jag inte är stark nog.

"Om du bara går till ditt hjärta , ser du hur jag finns här för dig då? Du borde hunnit känna efter, du borde känna att jag finns där. För inte är hennes armar som mina? Inte tror du på orden hon viskar. Får hon dig att känna dig lika vacker på kvällen, eller har ni redan hunnit älska er trötta än? Har hon talat till himlen om dig, hyrt stjärnorna att vaka över dig varje natt såsom jag gjort? När hon säger att hon älskar dig, hur tänker du då?, Finns jag där? Jag kan bara räkna dig i varje steg, och se och tro vad som står skrivet i stjärnorna. Men när ska du förstå? När ska du gå till ditt hjärta och känna efter? När ska du titta och se, se det som du vet finns där inuti?"

Från stjärnorna är det inget tvivel, du är min ängel.


Breakdown




Lolorz

HAHAHAHA jag måste nog ha IQ minus eller något. Satt och pratade med pappa idag.

Pappa bara; Usch vad du är äcklig!
Jag bara; Vadåra?
Pappa bara; Du äter russin!
Jag bara; Det är gott ju!
Pappa bara; Jag dricker hellre den dära saften ;)
Jag bara; RUSSINSAFT?!

Pappa menade dock vin, vilket jag inte förstod. Dessutom tror jag nog att dom enda som kommer skratta åt detta är Ellinor och Emma, för dom är som dom är.. HAHA fast jag tycker om dom ändå <3

Toodiloo



Jag piercade mig idag, ah det gjorde jag. Så jag langar en bild till dom som bryr sig. Nu sitter jag och äter yoghurt och försöker komma på någon bra film att titta på. På tal om film, jag tittade på "You again" igår, jag måste fan påpeka att jag känner mig som en 80 årig gammal dam som gråter för minsta lilla. För när jag såg den filmen igår så grät jag åt sådana småsaker, hon bara "Vill du gå med mig längst altaret?" och jag bara började böla som ett litet barn som gått vilse på ica. Haha herregud :(


Du är så yeah yeah wow wow


We do it from behind!

HAHAHA, nejmen detta är Emma och jag med våra bästa bilder! Då menar jag bästa. Alla andra vi tog är för knasiga för att visas, hoho. Någon dag ska vi nog ta seriösa bilder, när vi väl träffas igen, vilket är.. Aldrig.


Run





Jag vet inte vem jag försöker lura, antagligen mig själv, men att lura sig själv är omöjligt. Jag försöker intala mig själv att jag har ett val, men det har jag inte. Jag kan inte undkomma sanningen hur mycket jag än vill, jag är fast. På något sätt vill jag få det till att du saknar mig, att du har denna ihåliga smärta som gör att du knappt kan andas, men jag antar att det bara är jag. "Man vet aldrig hur stark man är, tills att vara stark är det enda val man har".


Farväl världen AHHAHA

Åh, så himla jobbigt. Jag ska få leva på soppa och glass nu i en månad, för jag kan inte äta något annat. Var hos tandläkaren idag, och dom har börjat dragit i min tand i gommen. Så jag fick typ ett par plastpluttar på mina hörntänder i underkäken så att jag inte ska kunna bita ihop. För om jag biter ihop så kommer jag att förhindra min tand i gommen att flytta sig framåt. Eh ah.. Skitsvårt att förklara, men jobbigt är det! Jag kommer fan dö av hunger :(