Jag dör lååååångsamt


Är man snygg eller är man snygg efter bedövningen?!

Då var man hos tandläkaren idag och drog ut en hörntand eller vad det nu heter, det var inte alls roligt. När allt var klart och jag skulle hem så försökte jag att prata, men det gick inte så bra, pappa bara skrattade åt mig. När jag rörde min läpp med mitt finger så var det som att jag rörde någon annans, det var extremt jävla obehagligt! När jag kom hem så började jag att storböla för hur jag såg ut med den jävla gluggen.


Mhhhm

Måste bara påpeka att jag provade en ny grej idag som jag så länge velat prova. Har sett det så många gånger på tv, och när mamma och jag hittade dessa små mini marshmallows i affären, så kunde jag bara inte motstå! Det är varm choklad, med massor av mini marshmallows i. Det blev dock lite kladdigt, men det var lätt värt det! Den får 4 av 5 smultron :D (Bara för att så hade jag lite choklad och kolasås ovanpå, haha).


Wtf?!
HAHAHHA helt jävla galet!
Nej, mina katter brukar sno min dator och logga in på min facebook :)


Ohja!

Jag införskaffade mig lite saker idag som jag tyckte skulle vara nödvändigt att ha. Köpte såklart smink och sådana saker, men dessa blev jag mest nöjd med.Hörlurar från maxell med någon diamant på baksidan.


En parfym som luktar extremt gott, tror jag är kär!


Minnesvärd dag

Rubriken säger allt, dagen var sjukt minnesvärd. Även om vissa kanske inte var helt klara i huvudet, så var det fortfarande sjukt kul. Vissa stunder blev man helt seriös och började snacka om sina ex och skit inne på toaletten, men bara med Marie! HAHAH.Marie och Emma, vad kan man säga om dem? De är charmiga!


Vi säger att detta är Emma med någon random..


Aow

"Måhända att han den ende i världen som tycker sig veta att hon är den underbaraste kvinnan på vår jord.

Måhända att hon är den ende som uppskattar hur fantastisk han är,
i varje lilla sak som han gör, och varje liten tanke.

De tycker sig höra en underton av godhet i allt vad den andre säger,
och tror att de flesta kanske missar det hos den andre.

De förstår inte hur man kan passera den andre
utan att förstå att man just passerat den finaste människan i världen.

Han har förstått, hon har förstått – därför är vi här idag."


ChimichongaBara jag som älskar Cartoon Network och tycker att Dexter är oerhört söt på denna bild? :D
Kände bara att jag var tvungen att ta kort på honom, höll på att dö av hans söthet.


SpännandeHar precis kommit hem från Marcus, vi kollade på Trick 'r treat. HAHAH den var mer rolig än läskig, eftersom att Marcus kunde förutse vad som skulle hända. Fast jag tror att han sett den innan, bara det att han inte vill erkänna det :(


HAHAHHA HUMOR


SkolfoootoJa detta är min klass, eller iaf halva.
Jävla fotograf som ska ta kort när man inte är beredd, alla ser ut som jerrysar.
Skitsnygga <3


Dagens låtcitat!

Idag har jag valt ett citat ur Plan Three - Still broken, eftersom att jag tycker att den låten är så sjukt bra och mycket tilltalade. Speciellt det citatet jag valde.

I'm still broken
I took you in with arms wide open
My colour fades to gray
There's nothing left to say
Now it's all dead
(Now it's all dead)
(I'm still broken)

I'm still hopin'
That we can find the words unspoken
My sense's about to brake
Now allow me to wait
'Til it's all dead
(dead, dead, dead, dead, dead)
Fredrika dagen!

Här om dagen så hade vi den såkallade "Fredrika Dagen". Det gick ut på att alla i sina egna klasser skulle gå runt till olika stationer och utöva samarbetsövningar tillsammans, jag kan inte direkt säga att det var det roligaste jag gjort, det var minst 100 minusgrader och jag hade inte ens någon jacka. Dagen i sig var annars helt okej, träffade Marcus och Marcus innan allt började, sedan när allt slutade så träffade jag Anita och vi gick till handen för att köpa en väska till mig. Därfter gick vi och köpte glass på donken, då träffade vi Marcus, så då köpte vi ytterligare en glass, haha :D


Evelina och jag byggde Titanic i sandlådan när man skulle göra en skulpturbåt.Här skulle man gå flera på ett par skidliknande saker och kommunicera med varandra för att kunna förflytta sig framåt.


Behind the sceneDetta är min frukost, jag känner mig så nyttig!
Idag så vaknade jag vid halv ett av att mamma ringde (jag är ledig idag ), hon hade pratat med rektorn i nynäs om att jag ska få byta skola dit. Dock var bygglinjen överfull och det stod alldeles för många i kö för att jag ens skulle ha en chans att komma in, så istället så kanske man ska gå samhälle, eller estet bild. Funderar starkt på estet bild, maxieboi går ju där! Fast samhälle låter inte heller dåligt, dock är det mycket pluggande och skit, vet inte om jag orkar det. Annars får jag gå kvar på Hotell & Restaurang, och vara olycklig<3


Ohyeah!

Ja, nu sitter man här klockan halv sex på morgonen och har precis blivit klar med bloggdesignen. Den blev lite gay, men så får det vara nu. Vet inte ens varför jag valde rosa när jag verkligen hatar den färgen!
Har även gjort illa foten på något konstigt vänster, så vill bara gråta varje gång jag sätter ned foten i backen. Ska försöka få lite sömn nu iaf. Tjingeling!